ENCETEM NOVA ETAPA DE L’ASSEMBLEA LOCAL DE LA CUP D’ARENYS DE MUNT

A partir de la resolució de l'assemblea Territorial del Maresme-Barcelonès Nord de la CUP del  3 de juny,  assumida i recolzada pel Secretariat Nacional el 9 de juny de 2015 en la que s'acorda:

  1. Considerar que Josep Manel Ximenis no és representant ni militant de la CUP d’Arenys de Munt ni a l’Ajuntament ni en cap altra institució.
  2. Demanem també a Josep Manel Ximenis la renúncia a la seva nova acta de regidor en el proper Consistori en coherència al codi ètic de la CUP.
  3. L’Assemblea Territorial Maresmes Barcelonès Nord, reconeix com a Assemblea de la CUP d’Arenys de Munt, formada actualment per 6 militants Nacionals.
  4. Que l’Assemblea amb la seva militància, haurà de definir i determinar la seva representació local a l’Ajuntament i la política local que desenvoluparà en el futur.

L'Assemblea d'Arenys de Munt de la CUP encetem nova etapa treballant per materialitzar al poble, al Maresme i als Països Catalans els principis anticapitalistes, feministes, ecologistes i assemblearis de la CUP. Recuperant militants històriques, recollint l'experiència d'antigues regidores, sumant nova empenta i il·lusió, ens comprometem a coordinar els nostres esforços amb els de la resta de l’organització i l'esquerra independentista en aquest moment crucial de la nostra història.

Volem una república catalana al servei de les dones i els homes d'aquesta terra, on siguem totes qui decidim com administrem els recursos públics. On puguem plantar cara al Tractat Transoceànic de Lliure Comerç (TTIP)  On no calgui defensar la sanitat i l'educació publica perquè les garantim i les gestionem comunitàriament. On l'economia respecti la dignitat humana i la sostenibilitat dels nostres ecosistemes.

Per això aquest estiu participarem activament en les Iniciatives Legislatives Populars (ILP) sobre la renda bàsica, la sanitat i l'educació, i la pobresa energètica, treballarem en les assemblees obertes per la Ruptura, per definir l'estratègia i la candidatura al 27S, participarem en les trobades de l'esquerra independentista per coorganitzar l'11 de setembre a la comarca,…

Volem un municipi que aposti estratègicament per la gestió comunitària de l'aigua i la resta de serveis públics. Protegint-los de les empreses que anhelen privatitzar el servei per mercadejar beneficis amb les nostres necessitats bàsiques. Per això li hem ofert el nostre vot d'investidura a ERC, per un govern clarament i decididament independentista, si es comprometen a encomanar a l'empresa pública municipal, GUSAM, l'aigua per 50 anys, i a estudiar la municipalització del servei de recollida de brossa, allunyant-se de plantejaments privats i público-privats.

Volem un poble solidari amb els pagesos i pescadors veïns, per això donem suport a la preservació dels camps i del rial del Sapí que es volen destruir per donar una altre accés a una autopista a la què ara ja s'hi pot anar. I participem en la lluita contra la draga que malmet els sorrals i la pesca tradicional del sonso.

Volem apoderar-nos, ser les responsables del nostre destí. Per això hem decidit treballar plegades, coordinades en assemblea, estudiant, argumentant i aprenent juntes, militant a l'Assemblea d'Arenys de Munt de la CUP. Si et vols arremangar amb nosaltres, entra a la nostra pàgina web i digues-nos que vols militar. I si vols compartir espais d'apoderament, estarem encantades que vinguis a actes, assemblees obertes o mobilitzacions.

Segueix-nos a:

Twitter: @CUPArenysdemunt 

Facebook: www.facebook.com/arenysdemuntcup / 

Web: www.arenysdemunt.cup.cat 

Bloc: www.cuparenysdemuntbloc.blogspot.com.es

 

Maria Ballester, Agustí Barrera, Jordi Casanovas, Jordi Colomer, Félix Galceran, Guiu Muns, Biel Porcel, Jaume Vidal, Mireia Elias, Ione Oller, Enric Rucarols