Proposta de moció #sensepor al Ple d'Arenys de Munt

Aquest és el text de la moció que la CUP d'Arenys de Munt va proposar el passat 7 d'abril per a debatre i aprovar en el Ple del 14 d'abril de 2016.

Veient que es va presentar una altra similar, nosaltres hem treballat en un text refós que s'ha enviat a revisar i considerar per part de la resta de grups municipals. Oferirem el text final, si escau, de seguida que tingui l'acord de les parts.

 

Pel que fa a la part dels acords de la nostra moció "Fem un pas més cap a la independència, sense por", el text diu el següent (teniu complert en PDF més avall):

 

Primer.- Manifestar que el Ple d’aquest ajuntament està sotmès, exclusivament, a la voluntat popular emanada de la ciutadania i que, per tant, si aquesta es troba en contradicció a les ordres dictades per tribunals espanyols democràticament deslegitimats, aquest Ple no col·laborarà amb aquestes en la persecució de persones escollides democràticament per exercir les seves obligacions i que, per tant, no respondrà als requeriments rebuts.

Segon.- Donar ple suport a les persones que, a causa d'aquests requeriments puguin ser encausades o citades a declarar per part de l'Audiència Nacional.

Tercer.- Exigir doncs al cos dels Mossos d'Esquadra i a la Conselleria d'Interior que desatenguin les ordres de la mateixa Audiència ja que aquestes tenen com a objectiu trobar les excuses per poder imputar a regidors i regidores, alcaldes i alcaldesses per haver dut a terme la seva funció de representació popular.

Quart.- Emplaçar a la resta d'Ajuntaments requerits a desatendre les peticions d’informació que estan arribant per part dels Mossos d’Esquadra i, al mateix temps, exigim al Conseller d’Interior, Sr. Jordi Jané, que ordeni als Mossos d’Esquadra que deixin de dirigir-se als Ajuntaments i s’abstinguin d’obeir qualsevol altre requeriment que els arribi per part de l’Audiència Nacional en relació a la criminalització de l’activitat democràtica dels nostres ajuntaments.

Cinquè.- Comunicar l’adopció d’aquests acords a les entitats municipalistes (AMI, ACM i FMC), al Parlament de Catalunya, al Govern de la Generalitat de Catalunya, al Govern de la Generalitat valenciana, al Govern de les Illes Balears, al Govern d’Aragó, i als governs de l’estat espanyol i francès.