Ja són aquí les quartes Trobades Independentistes del Maresme

10h: Benvinguda

10.15: «Experiències i beneficis de les municipalitzacions» amb Jordi Colomer, Maria Ballester i Guillem Saleta.

12h: Sobirania Alimentària, amb Nani Moré i Carles Soler.

13.30h: Dinar.

15h: «Com construïm un país sostenible», amb Jordi Pagès i Mireia Boya.

16.45h: Història de la Revolució Cubana. Josep Cònsola.

L'any 2013 vam assistir al naixement de la Universitat Popular d'Estiu, impulsada per la regidoria de Cultura i Ensenyament de l’Ajuntament d’Arenys de Munt a mans de la CUP. L'any 2014 el projecte va continuar amb força i en aquesta ocasió va ser organitzada per l'Assemblea de la CUP. Amb molt pocs recursos però amb moltes ganes, li vam donar continuïtat perquè és una eina d’informació i formació que genera debat i ens pot ajudar a prefigurar el model de la futura República Catalana. Ja al 2015 el projecte va evolucionar a ser les Trobades Independentistes del Maresme (TIM) i a dur-se a terme a la tardor. Aquest any en fem la quarta edició, cosa que demostra que és un projecte en expansió i que a poc a poc es va consolidant com a espai de debat i formació, d'intercanvi d'idees i de visions, un espai on apareixen models alternatius. L'hem centrat en un sol dia, el dissabte 22 d'octubre a l'Espai Catà (biblioteca de l'escola Sant Martí) per a facilitar l'assistència i per a fer transversals els diversos temes que tractarem. Tot i els canvis, seguim mantenint el mateix esperit amb el qual es va iniciar, i ens trobem amb més il·lusió i força que mai.

Hem elaborat un programa centrat en quatre àmbit sal matí, municipalitzacions i territori (on comptarem amb la diputada al Parlament i ambientòloga Mireia Boya) i a la tarda, després del dinar de germanor que es durà a terme al mateix pati de l'escola, sobirania alimentària i història. Volem parlar d'aquests temes perquè estem en un moment clau com a nació. El nou Estat Català ha de promoure una societat on el municipalisme sigui clau tant per a la democràcia directa com per a la gestió 100% pública dels serveis, amb polítiques actives per a la conservació del medi natural i la millora de la gestió que es fa de la seva gran riquesa natural, una societat que valori els aliments de proximitat produïts amb respecte, desenvolupant un món on el capitalisme salvatge deixi de governar la producció alimentària i s'hi imposi el seny, i finalment una ciutadania conscienciada amb el procés històric que vivim i els seus referents.

Esperem, doncs, trobar-vos el proper dissabte 22 d'octubre a quarts de deu per viure una jornada de debat i creixement personal.

 

Recordeu apuntar-vos a l'enllaç següent per assegurar que hi ha lloc per a tothom! https://goo.gl/forms/phm4x8T2K45raaqn2

 

 

Ja tornem a tenir aquí l'octubre, i amb aquest mes arriben la quarta edició de les Trobades Independentistes del Maresme. Us esperem el dissabte 22 d'octubre a l'Espai Catà (biblioteca de l'Escola Sant Martí) d'Arenys de Munt per gaudir d'una jornada de debat, intercanvi d'idees i reflexions amb totes vosaltres.

Recordeu que us podeu inscriure al següent formulari per assegurar-nos que hi hagi lloc per a tothom i on a més us preguem que reserveu el vostre tiquet de dinar en cas que us quedue tot el dia (no volem que es quedi ningú sense un plat a taula!) ->>> https://goo.gl/forms/phm4x8T2K45raaqn2

Esperem retrobar-vos a totes, hem preparat aquest programa amb molta il·lusió!