Notícies de Arenys de Munt

La CUP allibera l'aigua de l'amenaça de la privatització

 

Responent a l’emplaçament llançat per la Crida Constituent i per la Candidatura d’Unitat Popular (CUP), diferents organitzacions independentistes, anticapitalistes, ecologistes i municipalistes ens estem reunint per analitzar el moment polític actual i estudiar les possibilitats d’articular una proposta política de ruptura amb la intenció d’elaborar una candidatura àmplia per a les properes eleccions que, en principi

A partir de la resolució de l'assemblea Territorial del Maresme-Barcelonès Nord de la CUP del  3 de juny, assumida i amb el suport del Secretariat Nacional el 9 de juny de 2015 en la que s'acorda:

L'Assemblea de la CUP d'Arenys de Munt manifestem que els nostres representants participarem intensament en els actes relacionats amb les pròximes eleccions municipals, en legítima confrontació ideològica amb totes les forces democràtiques que hi concorrin.

Ximenis encapçala la llista que segueix la línia iniciada en les anteriors eleccions que va guanyar per majoria i va obtenir l'alcaldia. La CUP reprenem amb força i noves propostes, sorgides d'assemblees obertes i consultes, el compromís contret amb els veïns i les veïnes d'Arenys de Munt que la moció de censura va estroncar.

Et presentem el marc ideològic i polític del nostre programa electoral per Arenys de Munt. Per la construcció d'un projecte comú, creiem en el treball en equip escoltant a les persones i afavorint la participació activa de les veïnes i els veïns en la presa de decisions.

Aquests són els 14 compromisos ferms de les candidates i canditats de la CUP d'Arenys de Munt que mantindrem, des de la convicció, amb les nostres veïnes i veïns.
Per la regeneració de la vida política d’Arenys de Munt, d’obertura, de valors, de maneres de fer, estem compromeses/s amb les veritats senceres, amb projectes complets que no poden ser si no és comptant amb les veïnes i veïns, amb transparència i amb l’únic interès admissible: l’interès públic.
Per a les Candidatures d'Unitat Popular el primer són les persones i els seus drets, no els drets dels bancs ni les grans empreses, ni dels polítics, ni dels poders fàctics. Junts/es volem construir l'Arenys de Munt que volem totes i tots.
Des de la CUP no podem estar d'acord en les formes que ha utilitzat ERC d'Arenys de Munt per presentar al Ple de 9 d'abril una declaració institucional de suport al full de ruta del procés sobiranista català, sense haver donat opció al debat previ.

Proposem la Mesa pel Dret a Decidir d’Arenys de Munt com a espai per conèixer totes les iniciatives existents a Arenys de Munt i treballar per un denominador comú per la independència i el procés consituent.

Pàgines